Rolgordijnen: Hoe te meten

Rolgordijnen - Basic Collectie

Rolgordijnen - Basic Collectie

De mooiste rolgordijnen bij Het Gordijnenhuis

Bent u op zoek naar rolgordijnen? Bij Het Gordijnenhuis bent u zeker aan het juiste adres! Wij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende rolgordijnen en hebben al vele ramen bekleed met onze prachtige en kwalitatieve rolgordijnen!

Zo hebben wij voor ieder wat wils. Misschien bent u wel op zoek naar een doorzichtig gordijn of een verduisterend gordijn? Of wilt u een gordijn met een egale kleur of misschien toch een mooi design? Wij van Het Gordijnenhuis kunnen uw droom rolgordijn realiseren! Wij hebben voor elke ruimte in uw huis het geschikte gordijn.

Wat is een rolgordijn?

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden. Ook kan deze eenvoudig een raam afdekken zodat licht niet doorgelaten kan worden. Natuurlijk kunt u er zelf voor kiezen hoeveel licht er wel of niet doorgelaten kan worden. Dit is geheel uw eigen keuze.

Over de gehele breedte van een rolgordijn bevindt zich bovenaan een buis die gemaakt is van hout, metaal of kunststof. In de buis zit een veer die aan het kozijn of de muur is verbonden en aan de andere kant met de buis. Hierdoor kan de buis vrij ronddraaien en de veer gespannen staat zodat het gordijn opgerold blijft. Pas wanneer het gordijn naar beneden wordt getrokken zal  de buis gaan ronddraaien en wordt de veer verder gespannen.

Om te voorkomen dat het gordijn naar boven rolt, zitten er in de buis een paar kleine palletjes.

Het ruime assortiment

Wij hebben de collectie van de rolgordijnen in vier categorieën opgedeeld. Zo hebben wij de de categorie Standaard Uni, Standaard Dessin, Verduisterend Uni en Verduisterend Dessin. Ook kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren. Zo hebben wij diverse witte kleuren in het assortiment maar ook meerdere felle kleuren. Voor een decoratief rolgordijn kunt u kiezen voor één van onze dessins.


Subcategorieën


Er zijn 102 producten

producten per pagina

producten per pagina