Catalogus

Koord of Ladderband v
Rolgordijnen: Hoe te meten

Actie Houten Jaloezie

Actie Houten Jaloezie

Houten jaloezieën, 50 mm, geven extra sfeer in uw interieur.

Bent u op zoek naar luxe houten jaloezieën? Dan bent u bij ons van Het Gordijnenhuis aan het juiste adres! Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgedaan en veel mensen blij gemaakt met de prachtige houten jaloezieën. 

Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch. Met houten jaloezieën houdt u 's zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn houten jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en keuze aan beschikbare kleuren, prachtig in elke interieur.

Shop nu voor goedkope kwalitatief hoogwaardige producten en kies voor lamellen uit onze houten jaloezieën collectie. Onze houten lamellen worden met precisie op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar met diverse decoratieve ladderbanden in prachtig echt duurzaam hout. U heeft keuze uit 25 mm en 38 mm brede ladderbanden. Daarnaast is de actie uitvoering leverbaar in 10 kleuren waaronder wit en zwart. De bediening is rechts optrekken en links tuimelen, dit kan niet worden gewijzigd! Grotere maten zijn wel leverbaar, de prijs hiervoor kunt u aanvragen. Ook leveren wij 65 mm brede lamellen en hebben wij een collectie bamboo jaloezieen. De andere collectie kunnen allemaal op maat worden gemaakt, zelfs enkele kleuren tot 360 cm breed! Ook is het dan mogelijk de kant van de bediening te kiezen.

Houten jaloezieën is er voor elk interieur

Door zijn mooie afwerking en naadloze kwaliteit is onze houten jaloezie de aanwinste voor uw interieur. Gebruik ze zowel thuis als op kantoor, onze houten jaloezieën zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar zodat ze niet alleen op grote en kleine ramen passen maar ook op glazen deuren en in erkers.

Waarom houten jaloezieën kopen bij Het Gordijnenhuis?

  • Zeer scherpe prijzen aangezien wij zonder winkel werken.

  • Royaal aanbod waarbij u verschillende producten ziet in verschillende prijsklassen.

  • Gemak bij u thuis. Geen gedoe met lange wachtrijen. U kunt de perfecte houten jaloezieën kopen op uw eigen tempo.

  • U kunt altijd om professionele hulp vragen. De professionele medewerkers zullen graag al uw vragen beantwoorden.

  • U kunt vertrouwd kopen aangezien wij zijn aangesloten bij het CBW.

  • De producten zullen direct op maat gemaakt worden wanneer de bestelling verwerkt is en de betaling binnen is. De gemiddelde levertijd is daarom 2 á 3 weken.

Er zijn 20 producten