Rolgordijnen: Hoe te meten

Raamdecoratie op maat gemaakt

Gordijnenhuis heeft een zeer ruime keuze aan gordijnen. Wij hebben onder meer raamdecoratie op maat gemaakt maar leveren ook standaardmaten. Met raamdecoratie die op maat gemaakt is, creëert u de perfecte look. Uw gordijnen vallen prachtig, matchen met uw interieur en geven vorm en profiel. Hoe dan ook, met de keuze van uw materiaal, bepaalt u in grote mate de sfeer in huis.

Twijfelt u welke sfeer u na wilt streven, weet u niet precies met welke keuze u het gewenste effect bereikt? Laat u zich dan door ons adviseren, op onze uitgebreide webshop ziet u precies welke mogelijkheden er zijn met raamdecoratie die door ons op maat gemaakt wordt of andere varianten. Raamdecoratie, speciaal als die op maat gemaakt is, heeft een geheel eigen uitstraling door de kleurstelling of de kwaliteit van de stoffen. Dat kunt u bij ons ervaren.

Bel geheel vrijblijvend of mail uw vraag. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk vooraf de mogelijkheden van onze raamdecoratie online via onze webshop. Bel ons op nummer 0416-349711 of mail naar contact@gordijnenhuis.nl.