Rolgordijnen: Hoe te meten

U meet, wij maken!

Rolgordijnen op maat gemaakt

Standaardgordijnen zijn vaak niet aangepast aan de afmetingen van uw ramen. Daarom is Gordijnenhuis.nl de beste keuze. Bij ons worden rolgordijnen op maat gemaakt en kunt u kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. Dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens goedkoper. Bovendien bespaart het u veel tijd en moeite.

In onze webshop kunt u kiezen uit wat u maar wenst. Ook met uitzonderlijke afmetingen kunnen wij goed overweg. Wij zorgen niet alleen voor een service op maat, maar garanderen ook voor speciale maten een gebruiksvriendelijk rolgordijn. Heeft u vragen over de geschikte oplossing voor uw situatie? Surf dan naar de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Elegant en stijlvol voor elk interieur

Onze fabrikant Luxaflex heeft het klassieke, functionele rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Resultaat? Rolgordijnen van topkwaliteit en geschikt voor elke kamer of situatie. Er is voor elke stijl en smaak altijd een passend rolgordijn te vinden. Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige kleuren, texturen en ontwerpen voor woonkamers, slaapkamers, badkamers of andere woonruimtes. Onze kwalitatieve rolgordijnen die op maat gemaakt worden, vormen de perfecte afwerking voor uw interieur.