Rolgordijnen: Hoe te meten

Vouwgordijnen op maat gemaakt

Zoekt u vouwgordijnen die voor uw ramen op maat gemaakt worden, maar weet u niet waar te beginnen? Kom dan naar Gordijnenhuis online. De start van elke zoektocht begint het beste in onze webshop. Daar kunt u uw ideale vouwgordijnen bekijken, vergelijken en bestellen.

Wij hebben niet zo maar een webshop, het is de meest uitgebreide webshop op het gebied van raamdecoratie. En we hebben niet zo maar vouwgordijnen, we hebben ze op maat gemaakt in de meest uiteenlopende soorten, kleuren en afmetingen. Dat maakt een bezoekje aan onze webshop meer dan de moeite waard.

U wilt uw raamdecoratie natuurlijk een eigen stijl meegeven én aan een aantal praktische eisen laten voldoen. Dan is het goed om vouwgordijnen die bij ons op maat gemaakt worden met elkaar te vergelijken. Laat ons u vrijblijvend adviseren over vouwgordijnen en meer voor u op maat gemaakt.

Vouwgordijnen en andere blindering op maat gemaakt is ons specialisme. Graag ontvangen wij u gastvrij op onze website. Ons telefoonnummer is 0416-349711, uw mail ontvangen wij graag via contact@gordijnenhuis.nl