Rolgordijnen: Hoe te meten

Gordijnen bij Gordijnenhuis.nl – ook voor als het écht donker moet zijn!

Verduisterende rolgordijnen. Stijlvol, op maat en goedkoop!

We bieden veel soorten rolgordijnen aan. Rolgordijnen met een egale kleur, met bloemen of met een grafische print. U kiest zelf welke variant en welke mate van transparantie het beste bij uw interieur en smaak past. In ons aanbod vindt u ook lichtdoorlatende rolgordijnen die vochtbestendig zijn en dus geschikt om in de badkamer te hangen.

U kunt ook kiezen uit onze selectie van verduisterende rolgordijnen. Deze zijn ideaal om uw slaapkamer volledig te verduisteren. Bovendien zijn onze verduisterende rolgordijnen ook op maat gemaakt. Geen afmeting is ons te gek. U vindt bij ons uiteenlopende afmetingen, voor zowel smalle als brede ramen.

Onze Basic collectie bestaat uit hoogwaardige kleuren, waar u op aanvraag gratis staaltjes van krijgt. Dit geldt ook voor de collecties van Luxaflex en GB. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende stoffen. Er zijn uitvoeringen met en zonder dessin. Tenslotte kunt u kiezen uit talloze gordijnen met schulpranden en roedes.

Als u geïnteresseerd bent in een rolgordijn, maken wij u graag een gratis en vrijblijvende offerte op. U kiest de beste oplossing voor uw situatie en wij zorgen voor de rest.

Omdat service bij ons erg belangrijk is, zijn wij aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Daarmee is uw bestelling te allen tijde gewaarborgd!