Rolgordijnen: Hoe te meten

Rolgordijnen grote maten

Gordijnenhuis levert vele soorten en maten rolgordijnen, speciaal ook in grote maten. De grootste overeenkomst tussen alle soorten is de kwaliteit die wij in huis hebben. Verder kunt u uw keuze prima afstemmen op uw eigen smaak, ons assortiment heeft voor ieder wat wils.

Uw ramen of vensters krijgen een perfecte en praktische aankleding met rolgordijnen, zowel in grote als kleine maten. Rolgordijnen in grote maten zijn geschikt voor afwijkende afmetingen en toepassingen en combineren makkelijk met ander materiaal, met overgordijnen bijvoorbeeld. De verschillende soorten variëren in stof, dessin en kleur. Rolgordijnen in grote maten zijn bij ons makkelijk verkrijgbaar.

Rolgordijnen zijn in grote maten vooral geschikt voor grote oppervlaktes. Juist dan kunt u goed bij Gordijnenhuis terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van ramen en mooie decoratie. Rolgordijnen worden zowel voor grote maten als ook voor kleine, op maat gemaakt. Ze zijn een zeer geschikte oplossing.

Voor rolgordijnen in grote maten en meer, heten we u graag van harte welkom in onze webshop. Bel of mail voor een afspraak of loop geheel vrijblijvend binnen. Ons telefoonnummer is 0416-349711 en voor schriftelijke reacties kunt u mailen naar contact@gordijnenhuis.nl.