Rolgordijnen: Hoe te meten

Wilt u verduisterende raambekleding zoals vouwgordijnen op maat online bestellen?

www.gordijnenhuis.nl voor de juiste raambekleding voor een donkere kamer

Voor het volledig verduisteren van bijvoorbeeld een slaapkamer is verduisterende raambekleding een must. Voor het bestellen van verduisterende vouwgordijnen op maat kunt u online terecht bij Gordijnenhuis. Een donkere kamer helpt iedereen om uitgerust wakker te worden. Niet omdat het buiten licht wordt, maar omdat u genoeg heeft geslapen. Zeker als u in nachtdienst werkt zijn verduisterende raambekleding heerlijk. En die gordijnen passen altijd bij uw smaak, want bij Gordijnenhuis heeft veel kleuren gordijnstoffen in een breed assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles gemaakt in een Nederlandse fabriek door vakmensen die met veel passie en plezier uw gordijnen maken. 

Verduisterende raambekleding, zoals verduisterende vouwgordijnen bestelt u op maat bij www.gordijnenhuis.nl

Online bestellen kan bij Gordijnenhuis. Ook voor verduisterende vouwgordijnen die u op maat gemaakt wil hebben, bieden wij altijd kwaliteit en service, ook als u dat wenst bij de installatie. Heeft u geen verduisterende raambekleding maar andere stofferings producten nodig? Ons assortiment is ruim en veelzijdig:

  • duo rolgordijnen;
  • horizontale jaloezieën;
  • vouwgordijnsystemen;
  • verduisterende vouwgordijnen op maat;
  • multishades;
  • dakraamproducten.

Bezoek onze online winkel of bel!                

Ons verkoopteam vindt u aan de telefoon op 0416-349711. Wij delen graag onze passie voor gordijnen en interieur met u. Mailen kan ook, bijvoorbeeld voor het aanvragen van gratis stalen, op info@gordijnenhuis.nl.

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen