Rolgordijnen: Hoe te meten

Rolgordijnen op maat online bestellen?

Aanbieding! Op maat gemaakt rolgordijn bestelt u goedkoop online bij www.gordijnenhuis.nl!

Op zoek naar de juiste rolgordijnen in uw huis? Een rolgordijn is niet alleen praktisch maar is ook een echte sfeermaker in huis. Er zijn vele verschillende stofsoorten en kleuren, waaronder zeer veel decoratieve uitvoeringen. Rolgordijnen op maat gemaakt worden vaak toegepast voor functionele doeleinden. Het gordijn wordt gerold op een rol. Door de rol te draaien kan het gordijn makkelijk omhoog en omlaag worden bewogen. De rol met stof wordt aan beide kanten op de muur of aan het kozijn bevestigd met twee beugels. Als u aan een drukke straat woont, kan een rolgordijn inkijk tegen gaan. In verschillende uitvoering koopt u een op maat gemaakt rolgordijn bij www.gordijnenhuis.nl. Bijvoorbeeld in een licht-doorlatende stof waardoor mensen niet meer bij u naar binnen kunnen kijken, maar waarmee u desondanks geen lichtinval verliest. Geïnteresseerd in het online bestellen van rolgordijnen van Nederlands fabrikaat op maat? Goedkope rolgordijnen bestelt u online bij onze webwinkel. Altijd een aanbieding, altijd voordelig en op maat gemaakt. Kies uit ons brede assortiment in vele kleuren en bestel. Wij leveren snel met eenvoudige montage-instructie.

Vele voordelen van uw rolgordijn op maat online bestellen. Goedkope aanbiedingen vindt u online bij www.gordijnenhuis.nl

Rolgordijnen kennen vele voordelen. Ook als u uw rolgordijn op maat gemaakt, online wil bestellen heeft u die voordelen, plus nog goedkope prijzen. Bij Gordijnenhuis hebben wij altijd een aanbieding omdat wij de producten op voorraad hebben en middels onze webwinkel snel en efficiënt leveren. Kwaliteit (Nederlands fabrikaat) en service blijft voorop staan, ook als u rolgordijnen op maat gaat bestellen. Uw voordelen op een rij:

  • rolgordijnen op maat geven sfeer in uw woonruimte;
  • verkrijgbaar in ontelbaar veel designs en kleuren;
  • altijd een geschikte uitvoering in stof en materiaal
  • altijd een aanbieding in rolgordijnen op maat op de website, want rolgordijnen hoeven niet duur te zijn;
  • decoratief en functioneel, ook in elektrische uitvoering;
  • betaalbaar maatwerk;
  • snelle levering van uw op maat gemaakte rolgordijn door eigen atelier;
  • telefonisch advies bij het online bestellen van rolgordijnen.  

Persoonlijk telefonisch interieuradvies of gratis productstalen opvragen? Bel of mail!

Gordijnenhuis kunt u bellen voor telefonisch interieuradvies of gordijnstalen op 0416-349711 of per mail info@gordijnenhuis.nl.

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen