Rolgordijnen: Hoe te meten

Vouwgordijnsystemen?

Aanbieding! Voor een op maat gemaakt vouwgordijn kiest u www.gordijnenhuis.nl!

Vouwgordijnsystemen is een raamdecoratie die zorgt voor een strakke en chique uitstraling in uw interieur. Zo'n vouwgordijnsysteem is er in vele variaties en afwerkingen. Daarom voldoet een op maat gemaakt vouwgordijn altijd aan uw eigen wensen. U bepaalt de mate van lichtinval of kiest bijvoorbeeld voor totale afsluiting van uw raam om uw privacy te beschermen. De betere woonwinkel, www.gordijnenhuis.nl heeft online een aanbieding voor vouwgordijnen op maat. U heeft de keuze uit een enorm breed assortiment in vele kleuren en designs. Wij leveren altijd snel met een eenvoudige montage-instructie.

Vouwgordijnsystemen installeren? Met onze instructie plaatst u eenvoudig een op maat gemaakt vouwgordijn

Bij Gordijnenhuis hebben we vele jaren ervaring met de installatie van vouwgordijnsystemen. Als u onze aanbieding voor vouwgordijnen op maat besteld, leveren wij ook de bijbehorende installatie-handleiding. U maakt het eenvoudig zelf door:

  • de juiste gereedschappen;
  • monteren beugels;
  • vouwgordijnsysteem ophangen.

Ook het schoonmaken van vouwgordijnen is eenvoudig te doen met een zachte doek of plumeau. Bij moeilijkere vlekken gebruikt u een schone, licht vochtige doek om met warm water het vouwgordijn te deppen. U kunt voor grondige reiniging ook de vouwgordijnen verwijderen en reinigen volgens de meegeleverde reinigingsinstructies.

Telefonisch interieuradvies? Bij Gordijnenhuis staan we voor u klaar!

Wilt u telefonisch advies van ons verkoopteam? Bel 0416-349711 of mail ons info@gordijnenhuis.nl En wij vertellen alles over vouwgordijnen op maat en sturen bij interesse gratis stalen. 

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen