Rolgordijnen: Hoe te meten

Raambekleding op maat met optreksysteem voor gordijnen?

Uw op maat gemaakt gordijn, kiest u bij de specialist in gordijnen en raambekleding: www.gordijnenhuis.nl!

www.gordijnenhuis.nl is uw specialist in gordijnen en raambekleding. Met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van raambekleding op maat, heeft Gordijnenhuis ook uw op maat gemaakt gordijn leverbaar. Met keuze uit een breed assortiment en te leveren met een optreksysteem voor gordijnen, bent u zeker van kwalitatieve en sfeervolle raambekleding. De kwaliteit zit hem in de details en het feit dat onze gordijnen in Nederland worden geproduceerd. Zo leveren wij een kettingsysteem bij onze raambekleding waardoor u uw rol- of vouwgordijn gelijkmatig kunt optrekken. Het optreksysteem past altijd bij het model dat u kiest. Een op maat gemaakt gordijn is vakwerk waar wij voor staan.

Gordijnen en raambekleding op maat! De vele voordelen van een op maat gemaakt gordijn met optreksysteem

Bij Gordijnenhuis leveren we producten op maat. De stoffen zijn speciaal voor u geselecteerd, wasbaar en hebben de laagste krimptoleranties en hoge kleur-echtheid. Onze vouwgordijnen hebben een beproefd optreksysteem voor gordijnen, welke jarenlang meegaat. Raambekleding op maat, zo werken wij. Voor de installatie van uw gordijnen of raambekleding leveren we de bijbehorende installatie-handleiding. Met eventuele telefonische back-up, maakt u het zelf middels:

  • juist gereedschap;
  • beugel montage;
  • op maat gemaakt gordijn ophangen.

Voor het schoonmaken van uw gordijnen en raambekleding ontvangt u meegeleverde reinigingsinstructies. Want een op maat gemaakt gordijn vraagt een reinigingsinstructie op maat.

Bij het online Gordijnenhuis staan we voor u klaar met interieuradvies op maat!

Persoonlijk advies door ons verkoopteam aan de telefoon of hulp nodig bij het online bestellen? Bij Gordijnenhuis is het allebei mogelijk. Telefonisch geven we graag interieur advies op 0416-349711. Daarna kunt u gratis stalen opvragen of online bestellen. Dat kan ook per e-mail. Ons mailadres is info@gordijnenhuis.nl

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen