Rolgordijnen: Hoe te meten

Op zoek naar een adres om een gordijn voor een schuin raam te bestellen?

Bij www.gordijnenhuis.nl koopt u een rolgordijn of vouwgordijn voor een schuin raam

Dat is niet makkelijk. U heeft op zolder een schuine hoek waar u gordijnen voor wilt hangen. Maar dat gaat niet zomaar. Bij www.gordijnenhuis.nl kunt u uw gordijn voor een schuin raam bestellen met kwaliteitsgarantie en op maat. Wij zijn specialist in gordijnen en raambekleding en kunnen voor uw schuin raam een rolgordijn of vouwgordijn leveren, als u bijvoorbeeld mooi vallende plooien wenst. Speciale raamvormen leveren bij ons nooit problemen omdat we in de afgelopen jaren veel raambekledings ervaring hebben opgedaan. Wij kennen de wensen van onze klanten en leveren producten die aansluiten bij hetgeen u wilt. Altijd op maat, dus ook voor een schuin raam. Een op maat gemaakt gordijn is vakwerk waar wij voor staan.

Ga naar de specialist als u een vouwgordijn of rolgordijn voor een schuin raam wil bestellen

Sommige producten vragen aandacht voordat u overgaat tot bestellen. Interieurproducten zijn zo'n type product omdat het de lichtinval, sfeer en ruimte vorm geeft. Daarbij komt dat er vele mogelijkheden zijn en u bijvoorbeeld een schuin raam heeft waarvoor u een specifiek rolgordijn of vouwgordijn in gedachte heeft. Bij Gordijnenhuis geven we advies als u een gordijn voor een schuin raam wil bestellen. De keuze is zo overweldigend dat wij graag helpen. Dat doen we door telefonische service te bieden bij het opmeten van gordijnen, maar ook over de hoeveelheid plooien. Daarnaast heeft u de keuze uit vele type raambekleding zoals:

  • duo rolgordijnen;
  • vouwgordijnsystemen;
  • horizontale jaloezieën;
  • gordijnstoffen;
  • dakraamproducten.

Daarnaast adviseren wij graag over praktische gordijnzaken zoals gordijnrails, gordijnroedes, gordijnafwerkingen en reinigingsinstructies. Want een mooie gordijn is maatwerk waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Bij online Gordijnenhuis leveren we maatwerk interieuradvies!

Persoonlijk interieuradvies aan de telefoon met onze verkoopadviseur is eenvoudig. Bel 0416-349711 of mail info@gordijnenhuis.nl Wij nemen dan zeker alle tijd voor u en sturen u, indien gewenst, gratis gordijnstalen!

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen