Rolgordijnen: Hoe te meten

Wilt u verduisterende witte rolgordijnen kopen of liever verduisterende witte vouwgordijnen? 

www.gordijnenhuis.nl biedt raambekleding in iedere soort en maat

Verduisterende witte gordijnen zijn op dit moment erg populair. Vaak willen mensen witte rolgordijnen kopen die ook verduisterend zijn. Dat kan doordat verduisteringsgordijnen zijn geweven in drie lagen, te weten de voorzijde, de zwarte tussenlaag en de achterzijde. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en prints en hangen iets stugger dan normale overgordijnen door de dikte van de stof. Verduisterende witte rolgordijnen of verduisterende witte vouwgordijnen maken uw kamer donker, maar zijn niet lichtdicht. Ze laten altijd nog enigszins wat licht door, waarbij lichte kleuren meer licht doorlaten dan donkere tinten. Wilt u liever een volledig donkere kamer dan kunt u het beste voor een lichtdichte voering kiezen. Voorbeelden bekijken? Bij online Gordijnenhuis vindt u een breed assortiment van Nederlands fabrikaat in vele kleuren, designs en uitvoeringen in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Want onze passie voor gordijnen ziet u terug in de producten die wij leveren.

Verduisterende witte gordijnen worden veel verkocht zowel in rolgordijnen als vouwgordijnen. Het kopen is vertrouwd bij www.gordijnenhuis.nl

Veel jongeren kiezen voor wit in hun interieur. En kiezen als raambekleding vaak rolgordijnen of vouwgordijnen. Ze kopen witte rolgordijnen die ze toepassen in woon- en slaapkamer. In de slaapkamer kiezen ze verduisterende witte gordijnen, zoals witte vouwgordijnen of rolgordijnen. De combinatie wit en verduisteren was vroeger lastig, maar met nieuwe materialen zijn de resultaten prima. U kiest voor sfeer en praktisch tegelijk met verduisterende witte gordijnen bij online Gordijnenhuis. Wij leveren kwaliteit en service, want een interieurproduct zoals een gordijn moet lang meegaan. Voor de installatie van uw witte verduisterende gordijnen leveren we de bijbehorende handleiding. Met eventuele telefonische back-up, maakt u het zelf middels:

  • beugel montage;
  • juist gereedschap;
  • op maat gemaakt gordijn ophangen.

Wij horen graag van u aan de telefoon!

Wij kiezen voor happiness in uw interieur. Geniet van een nieuwe uitstraling in uw kamer door nieuwe raambekleding. Kom langs in onze online winkel en laat u inspireren. Bel voor telefonisch advies 0416-349711. Wij horen graag van u!

Meer informatie:

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken - Goedkope verduisterende gordijnen op maat - Verduisterende raambekleding - Duo rolgordijnen op maat laten maken - Rolgordijnen op maat online bestellen - Vouwgordijnsysteem - Gordijnen en raambekleding - Rolgordijn voor schuin raam - Verduisterende gordijnen woonkamer - Verduisterende witte rolgordijnen