Rolgordijnen: Hoe te meten

Over Gordijnenhuis.nl

Wij kunnen u alles op het gebied van (maatwerk) gordijnen en stoffen leveren. Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden of selecteer een optie vanuit het linker menu.

Uw artikel niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is nog uitgebreider dan de webshop laat zien!  

Van jaloezieën tot gordijnstoffen:
In deze shop vindt u collecties voor elk budget: Luxaflex, Inside en Basic (zeer hoogwaardige kwaliteit van A-fabrikanten tegen scherpe prijzen!). Bent u handig en wilt u geld besparen? Dan kunt de systemen (van bv vouwgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen) ook vaak los bestellen.

Gratis staaltjes opvragen: thuis kleur en stof bekijken:
Wilt u de kleur en de stof in het ‘echt’ zien?. Van een groot aantal produkten uit onze Basic kunt u een staaltje aanvragen. Gewoon even aangeven welke kleur (en transparantie) u in gedachten heeft, wij sturen u dan enkele staaltjes toe. Van de collecties van Luxaflex en Inside verzorgen wij geen knipstalen, omdat we er van uitgaan dat kleur en stof bij u bekend zijn. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken.

Over Ons
We zijn een professionele online-webshop voor al uw gordijnen. Op onze site vindt u een royaal aanbod van gordijnen (rolgordijnen, vouwgordijnen, duorolgordijnen, stoffen enz….), die u vanuit uw luie stoel kunt bestellen. Dus…geen lange wachtrijen maar wel zéér scherpe prijzen!

Onze pluspunten
Scherpe prijzen!
Omdat wij werken zonder winkel, kunnen wij het gehele assortiment tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Royaal aanbod!
Wij laten in deze webshop verschillende artikelen in verschillende prijsklassen zien. Heeft u toch iets anders in gedachten, neem dan contact met ons op. Het assortiment dat wij voeren is vele malen groter dan deze webwinkel kan tonen.

Gemak bij u thuis!
Geen gedoe met lange wachtrijen. U kunt gemakkelijk kijken, kiezen en kopen in uw eigen tempo. Bovendien leveren wij stofstaaltjes (van BasicCollectie) die u zonder stress kunt bekijken in uw vertrouwde omgeving.

Advies!
Wij zijn professionels en helpen u graag verder. Heeft u vragen ? Wij staan voor u klaar !
Op de contactpagina vind u alle gegevens van gordijnenhuis.

Vertrouwd kopen!
Wij zijn aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Deze branchevereniging waarborgt uw bestelling ten alle tijden. Bekijk leveringsvoorwaarden (pdf)

Levertijd
We kunnen uw bestelling pas verwerken als de betaling bij ons binnen is. Uw produkten worden op maat gemaakt, dus wij zijn afhankelijk van onze fabrikanten en vervoersdiensten. De gemiddelde levertijd is 2 à 3 weken. Mocht de levertijd toch wat later worden, dan houden wij u per e-mail op de hoogte.

Gratis verzenden vanaf 750 euro
Tot een bestelbedrag van € 750,- betaalt u € 17,50 verzendkosten. (buitenland en waddeneilanden op aanvraag)
Wanneer u een bestelling plaatst van € 750,- of hoger, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (geldt uitsluitend voor Nederlandse leveringen).

Verzendkosten: € 17,50, ophalen is gratis
Verzendkosten: Gratis bij orderwaarde vanaf € 750,-

Pakketdienst
Wij werken met betrouwbare pakketdiensten en een eigen bezorgservice. U ontvangt per mail bericht zodra uw bestelling overhandigd is aan de pakketdienst. Mocht u op het moment van bezorging niet thuis zijn, dan komen zij nog een tweede keer bij u langs. Het exacte levertijdstip is vooraf helaas niet bekend.

Eigen bezorgservice:
Onze eigen bezorgservice belt u minimaal een dag voor levering om te overleggen over een aflevertijdstip.

Bestellingen grote aantallen door bedrijven:
Wanneer u van onze produkten grotere aantallen wilt bestellen voor kantoor of bedrijf, dan maken wij een passende aanbieding exclusief BTW voor u. U kunt het beste via de contact pagina dan contact met ons opnemen. 

Veilig betalen:
Via Ideal of internet bankieren kunt u het gewenste bedrag over laten schrijven. Bent u niet in het bezit van het telebankieren pakket van uw bank? Verzoek dan uw bank door middel van een overschrijvingsformulier het bedrag over te laten schrijven. Wij bevestigen uw betaling en bestelling via een e-mail. 

Ruilen? Fabrieksgarantie/ retourneren:

Omdat de artikelen speciaal voor u op maat worden gemaakt, kunnen ze niet geruild of retour genomen worden. Indien de verpakking beschadigd is, kan dit uitsluitend gemeld worden bij de vervoerder. Wij verlenen fabrieksgarantie op alle produkten mits ze op de juiste manier zijn behandeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor meetfouten.

Algemene voorwaarden:
Wij hanteren de voorwaarden zoals die gedeponeerd zijn door het CBW in Zeist. Wilt u de uitgebreide voorwaarden nalezen, klik dan hier.

Openingstijden winkel : 
Wilt u de collectie toch liever 'in het echt' zien? Dan kunt u onze winkel bezoeken. Zie de openingstijden op deze site. Het adres is: Gordijnenhuis, Wilhelminastraat 19, 5141 HJ Waalwijk. Liever een afspraak maken? Bel dan 0416-349711 of 06-29592134