Hoe te meten

Meten is niet moeilijk. Volg de onderstaande afbeeldingen en u kunt het zelf gemakkelijk nadoen. Bepaal of u de gordijnen in de dag of op de dag wilt hangen. 

Op de dag:
opdedag.gif
Het produkt wordt dan op de muur geplaatst

 

In de dag:

indedag.gif
Het produkt wordt dan tussen het raamkozijn of tussen de muren geplaatst.Het voordeel van deze manier van hangen is, dat u op de muur (=op de dag) nog een ander soort v. gordijnen kunt hangen (b.v. vouwgordijnen, gordijnen, paneelgordijnen). De gordijnsoorten schuiven dan gewoon voor elkaar langs.

afstand.gif

 

Let op! Heeft het raam/deur een klink, hang het produkt dan niet te dicht tegen het glas aan. De klink geeft anders een bult in het gordijn. 

 

 

Draai-kiep ramen/deuren:
Heeft u draaikiep-ramen of deuren dan kunt u het beste een produkt met zijgeleiding bestellen.Over de gehele lengte loopt dan een draad mee die aan de onderlat wordt bevestigd. Als u de raam dan opendoet, blijft het gordijn mooi strak tegen het raam gespannen. Kijk per assortiment of dit mogelijk is.
spandraad.gif

 

 

Twee ramen/deuren in één kozijn :
Als u de ramen onafhankelijk van elkaar open/dicht wilt doen, kies dan voor 2 gordijnen in de dag. Bij de keuze voor één gordijn kunt u de ramen niet meer bedienen als het gordijn dicht is.
nietopen.gif

 

Tot slot:
Onthoud goed hoe het gordijn komt te hangen. Zodat de montage hier naadloos op aansluit!
Let op! Gordijnenhuis is niet aansprakelijk in geval van meetfouten. Bij twijfel neem contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

 

Montage

Montage is zeer eenvoudig. Schroef de multifunctionele steuntjes (van bijvoorbeeld vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en paneelgordijnen) vast op het hout of op de muur of aan het plafond (hoe had u gemeten?). Klik het systeem hierin vast. En uw gordijn is klaar. Bij elk artikel ontvang u een duidelijke tekening over de montage.

Komt u er toch niet helemaal uit? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.