Rolgordijnen: Hoe te meten

Koop alle soorten gordijnen bij Gordijnenhuis.nl!

Waarom kiezen voor rolgordijnen op Gordijnenhuis.nl?

Gordijnenhuis levert op maat gemaakte rolgordijnen voor een stijlvolle en eenvoudige inrichting. Rolgordijnen zijn geschikt voor alle leefruimtes, eenvoudig aan te brengen en prima te combineren met andere gordijnen of vitrages. Opgetrokken rolgordijnen nemen namelijk geen daglicht weg en ze nemen nauwelijks plaats in. Bovendien zijn ze heel makkelijk schoon te maken. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: doorzichtig, lichtdoorlatend en verduisterend. U kunt kiezen uit verschillende stoffen en hoogwaardige kleuren uit de Basic collectie, de collecties van Luxaflex of van GB. Er zijn zowel uitvoeringen met als zonder dessin. Gordijnen met schulpranden en roedes behoren ook tot het assortiment. Al onze gordijnen maken wij voor u op maat en volgens uw wensen. Voor zowel zeer brede als smalle ramen kan u bij ons een offerte laten maken.

Geen lange wachtrijen, wel zeer scherpe prijzen!

De rolgordijnen die u bij Gordijnenhuis.nl vindt, zijn allemaal scherp geprijsd. U krijgt bovendien de garantie op gordijnen van uitstekende kwaliteit. Een goed product en een goede service dragen wij hoog in het vaandel. Kijk vooral ook bij 'Aanbiedingen' voor interessante koopjes.


Wilt u meer informatie over raamdecoratie met rolgordijnen? Of met betrekking tot onze andere materialen en aanverwante artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt bellen naar 0416-349711 of mailen naar contact@gordijnenhuis.nl.